Po - Pá: 8:00 - 14:30
ZPĚT NAHORU
 

Zásady používání souborů cookies

ve společnosti LORIKA CZ s.r.o.
č. 1/9/2016

Tyto podmínky doplňují a rozvádějí všeobecné obchodní podmínky společnosti LORIKA CZ s.r.o., IČ 47667010, Holická 582/312, Olomouc, Hodolany, 779 00 (dále jen „LORIKA CZ“ či „prodávající“) platné a účinné od 1. 9. 2016, zejména pak ustanovení bodu XXVII. zmíněných obchodních podmínek nazvaného Ochrana osobních údajů a byly vytvořeny s souladu s ustanoveními zákona č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů, v platném a účinném znění, ustanoveními Směrnice 95/46/ES o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů, ustanoveními Směrnice 2002/58/ES o soukromí a elektronických komunikacích, jakož i v souladu s obsahem stanovisek Úřadu pro ochranu osobních údajů.

Na našich webech používáme pouze základní cookies, sloužící pro správu Vašeho přihlášení, ukládání zboží do košíku apod. Reklamní, analytické ani personalizační cookies u nás nenajdete.

Uživatel webových stránek společnosti LORIKA CZ je před návštěvou stránek z níže uvedeného seznamu informován o případném uložení souboru cookies na jeho koncové zařízení, dále je stručně informován o údajích, které se do souborů cookies na jeho koncovém zařízení budou ukládat, i o možnostech vedoucích k zamezení ukládání těchto souborů.

Kupující i uživatelé mohou tento souhlas odmítnout prostřednictvím individuálního nastavení ukládání souborů cookies na svém koncovém zařízení (povolení jen pro určité weby), dále prostřednictvím spuštění funkce tzv. anonymního prohlížení v prohlížeči, které jejich koncové zařízení využívá, popř. manuálním smazáním všech či jednotlivých souborů cookies, které jsou v jejich koncovém zařízení již uloženy.

Společnost LORIKA CZ si vyhrazuje právo zpřístupnit určitý obsah svých webových stránek jen těm kupujícím či uživatelům, kteří poskytli souhlas s ukládáním souborů cookies do jejich koncového zařízení.

V případě nespokojenosti či jakýchkoliv námitek se kupující i uživatelé mohou obrátit přímo na společnost LORIKA CZ s.r.o., IČ 47667010, Holická 582/312, Olomouc, Hodolany, 779 00

Tyto podmínky pro používání souborů cookies a ochraně osobních údajů v souvislosti s těmito soubory nabývají platnosti a účinnosti dne 1.9.2016

Seznam stránek společnosti LORIKA CZ využívající cookies
lorika.cz
pracovnizidle.cz
vonavelogo.cz
cleanroom.zone

Přesný termín naskladnění zboží aktuálně neznáme. Vaše objednávka bude zařazena do pořadníku.

Toto zboží máme na našem centrálním skladu. Běžně doručíme do 48 hodin od přijetí objednávky. O přesném termínu odeslání vás budeme informovat.

Toto zboží máme na našem centrálním skladu. Běžně doručíme do 48 hodin od přijetí objednávky. O přesném termínu odeslání vás budeme informovat.

Toto zboží je běžně skladem u našeho dodavatele. Předpokládaný termín naskladnění je obvykle dní. O přesném termínu odeslání vás budeme informovat.

Toto zboží máme objednáno u našeho dodavatele. Předpokládaný termín naskladnění je . O přesném termínu odeslání vás budeme informovat.

Tento produk se již nevyrábí, nebo jej neplánujeme zařadit zpet do prodeje. Jako náhradu nabízíme alternativní produkt.

Chcete-li nakoupit na firmu, registrujte se prosím.

Tento produkt má skrytou prodejní cenu. Pokud chcete cenu zobrazit, případně produkt objednat, kontaktujte nás prosím.

Toto zboží už není v naší nabídce. Zkuste si vybrat z alternativních produktů s podobnými parametry.