Po - Pá: 8:00 - 14:30
ZPĚT NAHORU
 /  Blog  /  Vánoce, Vánoce přicházejí

Předvánoční čas je v našem městě i v naší firmě protkán neobvyklým ruchem, milými setkáními, punčem a samozřejmě přípravami na tradiční akce, jako je například vánoční večírek. Myslím, že nemluvím pouze za sebe, když řeknu, že právě na tento prosincový den se těšíme mnoho dní dopředu.

Náš letošní večírek probíhal opět na Salzerově redutě – místě, které nám vždy učaruje svým kouzlem dob minulých a inspiruje nás k návratu do minulosti. Proto jsme se tento rok rozhodli pro malý výlet do let devadesátých – období poněkud neslušivé módy barevných šusťákovek, vycpávek, ledvinek a tak trochu šílených účesů. Většina zúčastněných vzala téma za své, jak je jistě viditelné na fotografiích, a přišla v kostýmech, které dokonale ladily a především pobavily.

Vánoční výzdoba v odstínu třpytivého sněhu byla doplněna o vynikající raut v podání skvělých Food Factory Olomouc (www.foodfactoryolomouc.cz). Jejich domácí mini hamburgery s nasládlými houstičkami, pikantní mrkvový salát, jemné řízečky, žebra, která se rozplývala na jazyku i šunka od kosti, po které do hodiny zůstala jen ta kost, nás všechny okouzlily natolik, že jsme si přáli takovou hostinu zažít víckrát, než jen jednou do roka. K naší velké radosti poskytuje Food Factory také rozvoz denních menu, takže naše chuťové pohárky budou uspokojeny i během všedních dní.

V rámci oficiálního programu nás čekalo předání několika ocenění, ať už k výročí některých zaměstnanců, kteří jsou s námi neuvěřitelně dlouhou dobu, nebo za nejlepší večírkový kostým v dámské i pánské kategorii. Poté již následoval volný program za doprovodu kapely Go18, připíjení na krásný vánoční čas, zdraví do nového roku a pohodové prožití roku uplynulého, tanec, zpěv i milé rozhovory se všemi, kteří jsou našimi kolegy, přáteli, blízkými.

Prožili jsme báječný večer. Bavili jsme se, smáli, zpívali, tancovali, jedli a pili, povídali jsme si, prostě jsme byli spolu. A bylo nám krásně.

Krásný vánoční čas a vše dobré do nového roku 2018 přejeme i Vám. Ať jsou všechny dny radostné, plné úsměvů a spokojenosti.

Přesný termín naskladnění zboží aktuálně neznáme. Vaše objednávka bude zařazena do pořadníku.

Toto zboží máme na našem centrálním skladu. Běžně doručíme do 48 hodin od přijetí objednávky. O přesném termínu odeslání vás budeme informovat.

Toto zboží máme na našem centrálním skladu. Běžně doručíme do 48 hodin od přijetí objednávky. O přesném termínu odeslání vás budeme informovat.

Toto zboží je běžně skladem u našeho dodavatele. Předpokládaný termín naskladnění je obvykle dní. O přesném termínu odeslání vás budeme informovat.

Toto zboží máme objednáno u našeho dodavatele. Předpokládaný termín naskladnění je . O přesném termínu odeslání vás budeme informovat.

Tento produk se již nevyrábí, nebo jej neplánujeme zařadit zpet do prodeje. Jako náhradu nabízíme alternativní produkt.

Chcete-li nakoupit na firmu, registrujte se prosím.

Tento produkt má skrytou prodejní cenu. Pokud chcete cenu zobrazit, případně produkt objednat, kontaktujte nás prosím.

Toto zboží už není v naší nabídce. Zkuste si vybrat z alternativních produktů s podobnými parametry.