Po - Pá: 8:00 - 14:30
ZPĚT NAHORU
 /  Blog  /  Dobytí vrcholu Králického Sněžníku 2016

Naše firma miluje teambuildingové akce všeho druhu a protože nejlépe se tým buduje na horách, vyrazilo vedení se zaměstnanci, nikoliv dveře, ale na túru na Králický Sněžník. V pátek 17.6. si všichni oblékli své nejkrásnější funkční prádlo a obuli se do goretexových zázračných botek, posilnili se na základně ranní kávou a bagetkami a vyrazili směr „Králičák“.

Jelikož naplánovat se dá mnoho věcí, počasí si však stejně udělá vše po svém, náš výlet byl poněkud deštivý. Na mnohé začala padat deprese a melancholie, kterou částečně zmírnilo popíjení lahodných moků s vysokým podílem alkoholu a bohaté švédské stoly, vytvořené ze zásob všech zúčastněných, na chatě Návrší, našem prvním záchytném bodu.

Dobytí vrcholu se v neustávajícím dešti zdálo býti neuskutečnitelným, avšak odvážnější a početnější skupina se rozhodla výšlap uskutečnit. Poněkud citlivější menšina dala přednost sledování fotbalu v pohodlí hotelu Sněženka, kde byli také všichni ubytováni.

 

Páteční večer pokračoval po návratu našich horalů v duchu grilování, her a soutěží. Bylo vytvořeno 5 týmů, které byly postaveny výzvě v podobě krátkých aktivit, zaměřených na kreativitu, rychlost, nápaditost a originalitu. Tato soutěž týmů byla vtipná, zábavná a mnozí se v ní našli.
Závěr náročného dne proběhl s nádechem romantiky u táboráku, kde jednotlivci představovali své oblíbené knihy, které ovlivnily jejich životy, a kde si celá skupina z plna hrdla zapěla.

Sobotní ráno začalo bohatou snídaní a skončilo poslední společnou aktivitou, tedy rozdáním karet ctností. Poté se všichni dobyvatelé deštivého „Králičáku“ rozjeli do svých domovů s blaženým pocitem krásně strávených chvil se svými kolegy.

 

 

 

Výlet do malebné krajiny se i přes nepřízeň počasí báječně povedl, což jistě dokládají i přiložené fotografie.

Horám, krajině české a všem odvážným třikrát hurá!

Přesný termín naskladnění zboží aktuálně neznáme. Vaše objednávka bude zařazena do pořadníku.

Toto zboží máme na našem centrálním skladu. Běžně doručíme do 48 hodin od přijetí objednávky. O přesném termínu odeslání vás budeme informovat.

Toto zboží máme na našem centrálním skladu. Běžně doručíme do 48 hodin od přijetí objednávky. O přesném termínu odeslání vás budeme informovat.

Toto zboží je běžně skladem u našeho dodavatele. Předpokládaný termín naskladnění je obvykle dní. O přesném termínu odeslání vás budeme informovat.

Toto zboží máme objednáno u našeho dodavatele. Předpokládaný termín naskladnění je . O přesném termínu odeslání vás budeme informovat.

Tento produk se již nevyrábí, nebo jej neplánujeme zařadit zpet do prodeje. Jako náhradu nabízíme alternativní produkt.

Chcete-li nakoupit na firmu, registrujte se prosím.

Tento produkt má skrytou prodejní cenu. Pokud chcete cenu zobrazit, případně produkt objednat, kontaktujte nás prosím.

Toto zboží už není v naší nabídce. Zkuste si vybrat z alternativních produktů s podobnými parametry.