Po - Pá: 8:00 - 14:30
ZPĚT NAHORU
 /  Blog  /  Do práce na kole 2017 aneb kdo šlape, ten jede

„Život je jako jízda na kole. Chcete-li si udržet rovnováhu, musíte být stále v pohybu.“

Albert Einstein

 

Byl pozdní večer – první máj – a v naší firmě začal pro několik přihlášených zaměstnanců měsíc pohybu. Stejně jako v předchozích dvou letech, i letos jsme se rozhodli podpořit projekt „Do práce na kole“ a zapojit se tak do výzvy cestování do práce jiným způsobem, než autem, městskou hromadnou dopravou či na motorce.

Projekt „Do práce na kole“ probíhá formou soutěže, která nás má motivovat ke zdravějšímu životnímu stylu a také k ochraně životního prostředí. Příjemným bonusem pro všechna zúčastněná města je také výrazný pokles naštvaných řidičů aut, čekajících každé ráno a odpoledne v zácpě, a naopak vzestup usmívajících se cyklistů.

Naše firma se k usměvavým cyklistům poprvé připojila v roce 2015. Důvodem byl nejen obdiv samotného projektu, ale také touha alespoň na jeden měsíc aktivně ovlivnit zdraví města, v němž žijeme, pracujeme, sportujeme, bavíme se, a na kterém nám opravdu záleží. Přetrvávající skvělý pocit zúčastněných nás přiměl zapojit se i roky následující.

Letos se jako zástupci firmy představili naši kolegové a kamarádi Alča Szczotková, Dalibor Hřib, Míša Krištofová Hanusová, Marcelka Harazinová, Vlasťa Blinka, Jerguš Szczotka a Mirek Krištof, kteří se po celý měsíc květen dopravovali do práce buď na svém kole, nebo běhali. V rámci soutěže jsme se jako firma také zúčastnili kreativní části soutěže a natočili jsme video spot, který můžete shlédnout nejen pod tímto blogovým článkem, ale také na YouTube nebo Facebooku. V hlavní roli se představil náš kamarád Damjan Siriški, který se věnuje freestyle a freeride na MTB. Video bylo natolik úspěšné, že vyhrálo cenu za nápaditost a bylo promítáno na závěrečném večírku v Praze. Tohoto večírku jsme se kvůli pracovním povinnostem zúčastnit nemohli, ale už teď se těšíme na další cyklistický květen.

Přesný termín naskladnění zboží aktuálně neznáme. Vaše objednávka bude zařazena do pořadníku.

Toto zboží máme na našem centrálním skladu. Běžně doručíme do 48 hodin od přijetí objednávky. O přesném termínu odeslání vás budeme informovat.

Toto zboží máme na našem centrálním skladu. Běžně doručíme do 48 hodin od přijetí objednávky. O přesném termínu odeslání vás budeme informovat.

Toto zboží je běžně skladem u našeho dodavatele. Předpokládaný termín naskladnění je obvykle dní. O přesném termínu odeslání vás budeme informovat.

Toto zboží máme objednáno u našeho dodavatele. Předpokládaný termín naskladnění je . O přesném termínu odeslání vás budeme informovat.

Tento produk se již nevyrábí, nebo jej neplánujeme zařadit zpet do prodeje. Jako náhradu nabízíme alternativní produkt.

Chcete-li nakoupit na firmu, registrujte se prosím.

Tento produkt má skrytou prodejní cenu. Pokud chcete cenu zobrazit, případně produkt objednat, kontaktujte nás prosím.

Toto zboží už není v naší nabídce. Zkuste si vybrat z alternativních produktů s podobnými parametry.