Po - Pá: 8:00 - 14:30
ZPĚT NAHORU
 /  Blog  /  Letem světem s Kimberly Clark

„Všechno nečeká blízko, tak nelítej nízko…“ Známá slova písně skvělé české zpěvačky Anny K se výborně hodí k pracovní cestě obchodního týmu naší firmy, který se na základě pozvání předního dodavatele, společnosti Kimberly Clark, vydal ve čtvrtek 24. listopadu do Prahy, aby zde oslavil 20 let trvající spolupráci.

Cesta započala v ranních hodinách v hale olomouckého hlavního nádraží, odkud se celá skupinka odebrala na příslušné nástupiště a nastoupila do útulného vlaku. Jelikož úspěšný den začíná dobrou snídaní, na stolcích se po chvilce začaly objevovat obložené croissanty, pudinkové koláče, káva i horká čokoláda, a spolu s novinami a časopisy doladily příjemnou atmosféru svěžího listopadového rána. Ta trvala až do příjezdu na pražské nádraží, odkud se skupinka přesunula metrem do hotelu B&B na Florenci. Krátká interní porada ve foyer hotelu jednomyslně rozhodla o návštěvě chrámu Sv. Cyrila a Metoděje, místa navždy úzce spojeného s Operací Anthropoid, tedy atentátem na zastupujícího říšského protektora Reinharda Heydricha v roce 1942. Prohlídka míst, kde sedm statečných československých parašutistů odolávalo téměř osmi stům příslušníkům SS a gestapa, byla velmi bolestným a zároveň nesmírně důležitým návratem do minulosti naší země. Krátký výlet dojal, rozesmutnil i povzbudil, vyvolal emoce i mnoho otázek, které měla celá výprava možnost probrat u oběda v obchodním domě Palladium. Poté se všichni příjemnou procházkou vrátili do hotelu, upravili se na odpolední a následný večerní program a o půl třetí byli vyzvednuti dvěma minibusy, aby se přesunuli na setkání se zástupci firmy Kimberly Clark v centru Hurricane Factory.

Centrum Hurricane Factory skýtá nejen možnost firemních zasedání a oslav, ale především nevšední létací zážitek. Jediné místo v České republice, kde vás obléknou do slušivé žluto - černé kombinézky a zavřou spolu s instruktorem do 4,3 metrů širokého a 14 metrů vysokého skleněného válce, v němž proudí vzduch rychlostí až 270 km/h, se nachází v pražských Letňanech a svoji jedinečnost si bezpochyby zaslouží. Oslava výročí spolupráce tedy proběhla v duchu teambuildingu, zábavy a nezapomenutelných momentů dokonale ztuhlých úsměvů během létání, což také dokládají fotografie z akce.

Po převléknutí zpět do civilních oděvů se všichni z olomouckého obchodního týmu přesunuli spolu se zástupci firmy Kimberly Clark do Malostranské besedy na večeři a lahodný mok po dlouhém dni. Večer byl pro některé zakončen před půlnocí, pro ty odvážnější až k ránu, všem se však jevil jako příjemné a milé posílení pracovních vztahů.

Následující den začal skvělou snídaní v prosvětlené a barvami pozitivně naladěné jídelně. Poté se všichni přesunuli na stanici metra a odtud na hlavní nádraží. Zpáteční cesta oblíbeným Regiojetem proběhla opět za přítomnosti chutných croissantů, kávy a denního tisku.

Kouzelná návštěva pražské metropole v předvánočním čase zanechala snad ve všech zúčastněných blažený pocit spokojenosti a klidu a poskytla prostor pro přemítání nad všemi vjemy a zážitky z této pracovně – odpočinkové cesty. Bylo to krásné a příliš krátké. 

Přesný termín naskladnění zboží aktuálně neznáme. Vaše objednávka bude zařazena do pořadníku.

Toto zboží máme na našem centrálním skladu. Běžně doručíme do 48 hodin od přijetí objednávky. O přesném termínu odeslání vás budeme informovat.

Toto zboží máme na našem centrálním skladu. Běžně doručíme do 48 hodin od přijetí objednávky. O přesném termínu odeslání vás budeme informovat.

Toto zboží je běžně skladem u našeho dodavatele. Předpokládaný termín naskladnění je obvykle dní. O přesném termínu odeslání vás budeme informovat.

Toto zboží máme objednáno u našeho dodavatele. Předpokládaný termín naskladnění je . O přesném termínu odeslání vás budeme informovat.

Tento produk se již nevyrábí, nebo jej neplánujeme zařadit zpet do prodeje. Jako náhradu nabízíme alternativní produkt.

Chcete-li nakoupit na firmu, registrujte se prosím.

Tento produkt má skrytou prodejní cenu. Pokud chcete cenu zobrazit, případně produkt objednat, kontaktujte nás prosím.

Toto zboží už není v naší nabídce. Zkuste si vybrat z alternativních produktů s podobnými parametry.