Po - Pá: 8:00 - 14:30
ZPĚT NAHORU
 /  Blog  /  Rodinná firma roku 2017

Za téměř čtvrt století se dá zvládnout a prožít mnoho věcí. Můžete se například narodit, prožít prima dětství, bouřlivou pubertu, první zkoušku dospělosti v podobě maturity a vystudovat vysokou školu. Nebo začnete podnikat, pracujete jako skladník, obchodník a ředitel v jedné osobě, a během 24 let vytvoříte stabilní rodinnou firmu, která je dnes jedním z předních dodavatelů v oblasti personální a průmyslové hygieny. Dá se říct, že obojí tak trochu pasuje na našeho generálního ředitele, pana Miroslava Krištofa, jehož mnohaleté úsilí bylo nedávno oceněno porotou v soutěži Equa Bank Rodinná firma roku, a firma LORIKA CZ s.r.o. získala první cenu v kategorii malých rodinných firem.

Počátky podnikání v roce 1993 byly provázeny především velkým nadšením a touhou po svobodě a splnění si snů v podobě vlastní firmy. Z původního prodeje dezinfekcí nemocnicím se brzy stal obchod se zaměřením především na průmyslovou hygienu. Ke změnám firemní strategie v souvislosti s vývojem trhu došlo během let ještě několikrát, stejně jako k vytvoření obchodních vztahů s novými dodavateli. Od roku 1996 je LORIKA CZ úspěšným distributorem společnosti Kimberly-Clark, v současnosti největším v ČR. Poslední dva roky je navíc firma čistě rodinná, s jasnou společnou vizí a plány do budoucna.

Z ocenění máme všichni ohromnou radost. Je příjemné vědět, že si vaší práce někdo opravdu cení a motivuje vás tím pokračovat dál, s úsměvem a nadšením.

Děkujeme.

Přesný termín naskladnění zboží aktuálně neznáme. Vaše objednávka bude zařazena do pořadníku.

Toto zboží máme na našem centrálním skladu. Běžně doručíme do 48 hodin od přijetí objednávky. O přesném termínu odeslání vás budeme informovat.

Toto zboží máme na našem centrálním skladu. Běžně doručíme do 48 hodin od přijetí objednávky. O přesném termínu odeslání vás budeme informovat.

Toto zboží je běžně skladem u našeho dodavatele. Předpokládaný termín naskladnění je obvykle dní. O přesném termínu odeslání vás budeme informovat.

Toto zboží máme objednáno u našeho dodavatele. Předpokládaný termín naskladnění je . O přesném termínu odeslání vás budeme informovat.

Tento produk se již nevyrábí, nebo jej neplánujeme zařadit zpet do prodeje. Jako náhradu nabízíme alternativní produkt.

Chcete-li nakoupit na firmu, registrujte se prosím.

Tento produkt má skrytou prodejní cenu. Pokud chcete cenu zobrazit, případně produkt objednat, kontaktujte nás prosím.

Toto zboží už není v naší nabídce. Zkuste si vybrat z alternativních produktů s podobnými parametry.