Po - Pá: 8:00 - 14:30
ZPĚT NAHORU
 /  Blog  /  Pracovní oběd v italském stylu

U jídla se nemluví. Tuto větu známe všichni odmalička, ale až v dospělosti přicházíme na to, jak moc nesmyslná je. Neexistuje totiž lepší konverzace než ta, kterou vedeme u výborného jídla, ať je to babiččina excelentní svíčková, maminčin vyhlášený guláš nebo exotický pokrm v naší oblíbené restauraci. Když je takové jídlo doplněno ještě kvalitním vínem a příjemnou společností, milý a příjemný rozhovor na sebe nenechá dlouho čekat. Jeden z takových rozhovorů poskytl Hospodářským novinám náš pan generální ředitel a majitel firmy LORIKA CZ, pan Ing. Miroslav Krištof.


Ahoj Mirku,

dnes jsem si přečetl Tvůj rozhovor s redaktorkou Hospodářských novin, a tak Ti píšu moji reakci.

Krásné místo na setkání, skvělý rozhovor, na rozdíl od jiných „podnikatelů“, kteří se často zásadně rozcházejí se svými činy, je vše pravda, navíc zcela otevřeně řečená.

Pro výše uvedené konstatování mám osmáctiletou zkušenost s Tebou i vaší firmou. Začátek byl, když jste ještě seděli v unimo buňkách na okraji Olomouce. Sám jsem se také živil jako drobný živnostník se 3 zaměstnanci a mohu rovněž konstatovat, že v začátku jsem z 95% případů nedělal žádné smlouvy, vše jsem řešil podáním ruky a vyplatilo se to. Můj táta byl kamnář živnostník, původně zaměstnaný s bratrem u svého otce, a vše řešil podáním ruky.

Mirku, přeji Ti a celé Tvojí rodině a všem ve firmě hodně zdraví, pohody a občas i legrace. Jsem rád, že s vámi spolupraciji a těším se na dny příští.

Vše dobré přeje Eda Klimeš

Přesný termín naskladnění zboží aktuálně neznáme. Vaše objednávka bude zařazena do pořadníku.

Toto zboží máme na našem centrálním skladu. Běžně doručíme do 48 hodin od přijetí objednávky. O přesném termínu odeslání vás budeme informovat.

Toto zboží máme na našem centrálním skladu. Běžně doručíme do 48 hodin od přijetí objednávky. O přesném termínu odeslání vás budeme informovat.

Toto zboží je běžně skladem u našeho dodavatele. Předpokládaný termín naskladnění je obvykle dní. O přesném termínu odeslání vás budeme informovat.

Toto zboží máme objednáno u našeho dodavatele. Předpokládaný termín naskladnění je . O přesném termínu odeslání vás budeme informovat.

Tento produk se již nevyrábí, nebo jej neplánujeme zařadit zpet do prodeje. Jako náhradu nabízíme alternativní produkt.

Chcete-li nakoupit na firmu, registrujte se prosím.

Tento produkt má skrytou prodejní cenu. Pokud chcete cenu zobrazit, případně produkt objednat, kontaktujte nás prosím.

Toto zboží už není v naší nabídce. Zkuste si vybrat z alternativních produktů s podobnými parametry.