Po - Pá: 8:00 - 14:30
ZPĚT NAHORU
 /  Blog  /  Jak naši obchodníci prodávali pracovní židle

Láska prochází žaludkem. Přísloví, které si vlastní zkušeností ověřil snad každý z nás.

Bez přemýšlení milujeme kuchaře v naší oblíbené restauraci, protože při vzpomínce na jídlo, které stvořil, si s ním přejeme sdílet domácnost do konce života. Touha po dobrém jídle nás provází, ať jsme doma, či cestujeme, při pracovním obědě i rodinné sešlosti. Mnohdy je pro nás motivací k lepším výkonům, k rychlosti, k efektivitě. Například úklid bytu trvá poloviční dobu v případě, že si za odměnu slíbíte tyčinku Snickers. A prodej pracovních židlí Werksitz se výrazně zvýší ve chvíli, kdy je obchodníkům slíbena odměna ve formě kurzu vaření (ano, opět jsme u jídla), pokud dosáhnou předem stanovených výsledků.

Tato velkolepá akce se samozřejmě nemohla konat jinde než v malebném německém městečku Zeil am Main, kam celý tým dorazil v zářijovém středečním odpoledni, aby si po cestě auty protáhl své nožky výšlapem na nedaleký kopec s kostelíkem a následně se osvěžil džbánkem piva a večeří v místním rodinném pivovaru.

Následující den již na všechny účastníky čekalo milé setkání s šéfkuchařem hotelu KOLB, Erecem Jacobsonem, který svůj kurz vaření zaměřil především na úpravy masa. Mužská srdíčka zaplesala a pustila se do přípravy steaků, roastbeefu, vaření tradiční Fränkische Leberknödel Suppe (čili silného hovězího vývaru s játrovými knedlíčky), krájení jemného carpaccia z hovězího masa, ale také výroby dezertů – domácí maracuja zmrzliny a Mousse Chocolat (čokoládová pěna). Celodenní snažení bylo odměněno bohatou večeří ve stylu „Jak si kdo navaří, tak se i nají.“



Třetí den byl dnem prohlídkovým a zároveň naučným. Olomoucká výprava navštívila partnerskou společnost Werksitz, s níž naše firma spolupracuje úctyhodných 15 let. Všichni zúčastnění měli možnost setkat se s majiteli, příjemně si popovídat, seznámit se s novinkami, shlédnout výrobu pracovních židlí a funkčnost speciálních zařízení, které testují odolnost židlí a simulací těžkého provozu potvrzují certifikaci produktů. Den plný důležitých informací a praktických ukázek byl zakončen skvělou večeří v místním vinařství, v přítomnosti zástupců firmy Werksitz.

Příští den ráno proběhlo nesnadné loučení, protože s krásou se loučí vždy těžce, a plni dojmů se všichni rozjeli vstříc svým domovům. 

 

 

 

 

Přesný termín naskladnění zboží aktuálně neznáme. Vaše objednávka bude zařazena do pořadníku.

Toto zboží máme na našem centrálním skladu. Běžně doručíme do 48 hodin od přijetí objednávky. O přesném termínu odeslání vás budeme informovat.

Toto zboží máme na našem centrálním skladu. Běžně doručíme do 48 hodin od přijetí objednávky. O přesném termínu odeslání vás budeme informovat.

Toto zboží je běžně skladem u našeho dodavatele. Předpokládaný termín naskladnění je obvykle dní. O přesném termínu odeslání vás budeme informovat.

Toto zboží máme objednáno u našeho dodavatele. Předpokládaný termín naskladnění je . O přesném termínu odeslání vás budeme informovat.

Tento produk se již nevyrábí, nebo jej neplánujeme zařadit zpet do prodeje. Jako náhradu nabízíme alternativní produkt.

Chcete-li nakoupit na firmu, registrujte se prosím.

Tento produkt má skrytou prodejní cenu. Pokud chcete cenu zobrazit, případně produkt objednat, kontaktujte nás prosím.

Toto zboží už není v naší nabídce. Zkuste si vybrat z alternativních produktů s podobnými parametry.